De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Vijfde seizoen 't Schaep: Schaep Ahoy

13-03-2015
t Schaep' is terug! De muzikale serie over het wel en wee van een groep volkse cafvrienden beleeft aanstaande zaterdag de vijfde seizoenspremire. Ditmaal is de titel Schaep Ahoy en spelen de gebeurtenissen zich af op een riviercruise langs de Nederlandse steden. We varen langs onder meer Volendam, Maastricht, Deventer en de Friese meren. Ook in deze reeks natuurlijk veel bekende liedjes, allemaal van Nederlandse makelij dit keer, zoals Dromen zijn bedrog, Het is een nacht' en een Volendammer palingsound-medley. Het wordt een drukke boel aan tafel met een groot deel van de cast: Georgina Verbaan, Jenny Arean, Bianca Krijgsman, Laus Steenbeeke en regisseur Frank Houtappels. Ook onze tafelheer Marc-Marie zit natuurlijk in het vijfde seizoen van 't Schaep.

De eerste aflevering van 'Schaep Ahoy' is zaterdag te zien om 21.10 op NPO 1.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.