De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

PEC Zwolle wint K.N.V.B. beker! - 22-4-2014

22-04-2014
Voor het eerst in haar bestaan heeft PEC Zwolle de K.N.V.B. beker gewonnen! In een zinderende wedstrijd in een tumultueuze Rotterdamse Kuip werd Ajax met 5-1 van de mat geveegd.
Al in de eerste minuten scoorde Ajax, maar toen werd de wedstrijd stilgelegd omdat Ajaxfans vuurwerk op het veld hadden gegooid. Edwin van de Sar, tegenwoordig marketing-directeur van Ajax, riep de fans gerriteerd op om te stoppen. Maar het kwaad was al geschied, na hervatting leken de spelers uit Amsterdam totaal niet meer in de wedstrijd te kunnen komen en vlogen de doelpunten ze om de oren. Underdog PEC wint van de reus uit Amsterdam! Aan tafel vier spelers van PEC: Bram van Polen, Diederik Boer, Guyon Fernandez en Joost Broerse.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.