De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Megahit 'Happy': Erik Scherder - 11-4-2014

11-04-2014
Dat Pharrell Williams een muzikaal genie is weten we ondertussen wel. Vroeger domineerde hij de hitlijsten toen hij samen met Chad Hugo producersteam The Neptunes vormde. Daarbij had hij success met zijn band N*E*R*D en onlangs scoorde hij megahits met Get Lucky en Happy. Dit nummer is vandaag de grootste Top 40-hit aller tijden geworden. Pharrell staat inmiddels 35 weken in de Top 40, waaronder vier weken op nummer 1, en stoot daarmee Gotyes Somebody That I Used To Know van de troon.
Waarom worden we blij van Happy? Waarom willen we het liedje blijven horen? En waarom blijft het zo in je hoofd hangen? We vragen het neuropsycholoog Erik Scherder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.