De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Guilty Pleasures: Djurre de Haan - Toen ik je zag (Guus Meeuwis) - 14-11-2013

14-11-2013
Het nummer 'Toen ik je zag' is geschreven door Guus Meeuwis en Jan-Willem Rozenboom. In 1997 komt de Nederlandse speelfilm All Stars in de bioscopen. In All Stars speelt Antonie Kamerling de rol van Hero. In de film wordt Hero verliefd op het personage Claire, gespeeld door Daphne Deckers. Over haar zingt hij het lied Toen ik je zag. Het was de titelsong van de film, en werd op single uitgebracht. De single zou 17 weken in de Top 40 komen te staan, waarvan vijf weken op nummer 1. Na de dood van Antonie Kamerling is 'Toen ik je zag' massaal gedownload. De single kwam wederom binnen in de Nederlandse Single Top 100 op nummer 1 en in de Nederlandse Top 40 op 16.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.