De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Haggis: Robert Kranenborg, Samuel Levie en Jiri Brandt - 12-11-2013

12-11-2013
Robert Kranenborg gunt ons weer een kijkje in het culinaire ambacht. Deze keer een traditioneel Schots recept met een Brandt & Levie twist.

Menigeen die het land van quilten en doedelzakken ooit bezocht zal een wedje hebben gelegd met medereizigers: wie durft te proeven. De rauwe ingredinten van Haggis doen je namelijk niet meteen het water in de mond lopen: men neme een schapenmaag en vulle die met orgaanvlees.

De mannen en worstenmakers van Brandt & Levie laten vanavond zien met hun eigen variant van de Schotse delicatesse, hoe het gebruik van minder appetijtelijk klinkende ingredinten als orgaanvlees juist bijdraagt aan de verwaarding van het hele dier en dat dat dus ook nog eens heel lekker is.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.