De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Zlatan vs Ronaldo - 24-10-2013

24-10-2013
De komende zomer zal tijdens het WK voetbal in Brazili n van de allerbeste spitsen er niet bij zijn. Zlatan Ibrahimovic of Ronaldo blijft thuis, want Zweden en Portugal zullen in november in een onderlinge play-off uitmaken wie er naar het WK gaat. Gisteravond waren beide spitsen in topvorm met Zlatan die vier keer scoorde tegen Anderlecht en Ronaldo die twee goals maakte namens Real Madrid tegen Juventus. Wie van de twee moet volgende jaar naar Brazili? Aan tafel twee voorstanders van Ronaldo:  journalist en sportschrijver Auke Kok en  commentator Jan Roelfs n twee voorstanders van Zlatan: Algemeen Dagblad voetbaljournalist Sjoerd Mossou en onze eigen Erik Dijkstra.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.