De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Dutch Design Week: Laurens van den Acker - 21-10-2013

21-10-2013
Deze week is het Dutch Design Week met Eindhoven als middelpunt van de belangstelling. Negen dagen lang is de stad het toneel waarop de wereld van morgen vandaag al in de steigers staat.

Waar een klein land groot in kan zijn: de Hollandse klei blijkt een vruchtbare voedingsbodem en kraamkamer voor internationaal erkend talent. En van de ontwerpers die ons land al lang ontgroeid is, is autodesigner Laurens van den Acker. Van zijn opleiding in Delft, via Itali, Duitsland, Amerika en Japan, zit hij nu helemaal op zijn plek als Senior Vice President of Corporate Design bij het Franse Renault. We zijn dan ook trots om hem bij ons aan tafel te verwelkomen en hem te vragen naar de design ins en outs die hij spotte in Eindhoven.       

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.