De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Universiteit van Nederland: Prof. Dr. Erik Scherder - 8-10-2013

08-10-2013

Mensen die hebben gestudeerd, of een poging hebben gewaagd, kennen het fenomeen: bij sommige docenten valt de halve collegezaal binnen 10 minuten in slaap. Een heel ander fenomeen is juist de hoogleraar waarbij iedereen aan de lippen hangt. Geeft hij 's ochtends om 9:00 uur college? Het maakt niet uit hoe rijkelijk het bier vloeide de avond tevoren, je zorgt dat je er zit! In sommige gevallen zijn de toehoorders in de zaal niet eens studenten binnen het vakgebied waar de betreffende spreker op dat moment over doceert. Als iemand een inspirerend verhaal heeft, wil iedereen het graag horen. Op dat principe is de Universiteit van Nederland gebaseerd: hoogleraren die het fenomeen college geven naar een hoger plan tillen. Inleidende betogen door de beste hoogleraren van Nederland, gratis, streaming online en voor iedereen beschikbaar. Vanavond bij ons aan tafel zon inspirerend spreker: neuropsycholoog prof. dr. Erik Scherder.
Klik hier voor de site van de Universiteit van Nederland.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.