De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'Cougar Love': Charlotte Bon, Anita Wix & Marjoke Roker - 4-10-2013

04-10-2013
Op een oude fiets moet je het leren toch? Dat jonge vrouwen hiervoor een man, die qua leeftijd hun vader had kunnen zijn, als spreekwoordelijke fiets gebruiken,daar kijkt niemand meer echt van op. Een jonge man naast een dame op leeftijd, dat is echter een heel ander verhaal. Vanaf 10 oktober vertelt Patricia Paay dat verhaal in Cougar Love op TLC. Een serie van zes afleveringen, waar steeds twee zogenaamde cougars worden gevolgd: krachtige, zelfstandige vrouwen, ieder met een eigen reden om een affaire te beginnen met een jonge minnaar. Vanavond lichten bij ons drie van deze vrouwen hun wellicht ongebruikelijke keuze toe: Charlotte Bon, Anita Wix & Marjoke Roker

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.