De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'Guilty Pleasures': Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen - 10-9-201

10-09-2013
Deze maand heeft Sky Radio iets te vieren. Al 25 jaar voorziet het station luisteraars van aangenaam luisterplezier voor iedereen, zonder scherpe randjes. Van golden oldies tot hedendaagse hits: pretttige wegluister muziek voor bijvoorbeeld op het werk. Veel nummers vallen in de categorie guilty pleasures: van die liedjes uit je middelbareschooltijd die je nu stiekem luidkeels meezingt in de auto of zoetsappige crooners die je heimelijk onder de douche meeblrt.

Ook muzikanten hebben 'guilty pleasures'. Met Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen bespreken we hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke muzikale genoegens.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.