De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Jan Donkers en Katja Herbers over biografie Salinger

02-09-2013
Morgen verschijnt wereldwijd de nieuwe biografie over J.D. Salinger. Auteurs David Shields en Shane Salerno spraken meer dan 200 mensen en deden acht jaar lang onderzoek naar misschien wel n van de grootste en meest mysterieuze Amerikaanse schrijvers.

De in 2010 overleden auteur werd wereldberoemd met zijn controversile coming-of-age roman The Catcher in the Rye uit 1951. Het boek zorgde toen voor veel opschudding wegens het grove taalgebruik en de nietsverhullende passages waarin seks en prostitutie aan bod kwamen. Na zijn succes schuwde hij, op het neurotische af, de vele media-aandacht en leidde een teruggetrokken leven.

En dag voor de officile publicatie praten Salinger-fans journalist Jan Donkers en actrice Katja Herbers over de te verschijnen biografie.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.