De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad/HTML5 uitzending - 24-4-2013

24-04-2013
- Begin april werd Wilfred de Bruijn in Parijs in elkaar geslagen omdat hij arm in arm liep met zijn vriend. Hij zette zijn gehavende gezicht op zijn Facebookpagina en werd op slag een icoon in de strijd tegen homohaat en vr het homohuwelijk in Frankrijk. Hij wordt tegenwoordig gebeld door hooggeplaatste politici en doet interview na interview.

- D crimefighter van Nederland was vroeger een rebel die met de politie in aanraking kwam! Peter R. de Vries schreef een boek over zijn jeugd: De R van Rebel.

- Met de abdicatie van koningin Beatrix, sluiten ook de makers van koningshuissatire een tijdperk af. Owen Schumacher (Koefnoen), Sanne Wallis de Vries en Jack Spijkerman blikken terug op 33 jaar Beatrix-satire en we blikken vooruit op de Koefnoen Koningshuis Special van aanstaande donderdagavond.

Tafelheer is Ali B.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.