De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Project X Haren: Alexander Klpping, Danny Meki - 24-9-2012

24-09-2012
Project X Haren werd een grote chaos, de schade is enorm. Het zwartepieten is begonnen: de jongeren verwijten de gemeente niks te hebben georganiseerd, de gemeente zegt machteloos te staan tegenover zoveel agressie en vernielzucht. Vele vingers wijzen 'de sociale media' aan als oorzaak, zonder hen was de situatie nooit zo uit de hand gelopen. Facebook stelt zelf geen schuld te hebben aan het drama, het is de fout van Merthe dat zij haar feestuitnodiging niet als 'priv' had aangemerkt. Enkele beleidsmakers en overheidsvertegenwoordigers pleiten nu voor een mogelijkheid om in dit soort gevallen Facebook en Twitter plat te kunnen leggen. Moet het internet aan banden worden gelegd om de openbare orde te kunnen handhaven? Alexander Klpping en Danny Meki geven hun analyse van de rol van de sociale media rond Project X.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.