De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Project X Haren - 21-9-2012

21-09-2012
De 15-jarige Merthe uit het Groningse Haren wordt 16, uiteraard tijd voor een feestje! Ze stuurde een uitnodiging aan haar vriendinnen via Facebook. De uitnodiging ging een eigen leven leiden en bijna 30.000 jongeren gaven aan naar het huis van Merthe aan de Stationsweg te komen. De Harense variant van Project X was geboren, naar de gelijknamige speelfilm waarin precies hetzelfde gebeurt. De gemeente neemt het zeer serieus. Er worden dranghekken geplaatst, straatnaambordjes worden weggehaald en de politie in staat van paraatheid gebracht. De hype blijft groeien: taxibedrijven bieden vervoer-op-maat aan, djs zeggen gratis te gaan draaien, Twitter en Facebook exploderen met grappige fotos en tips hoe er te komen. Zal het feest van de eeuw vanavond in Haren losbarsten? Of is het een storm in een glas water? We bespreken het fenomeen met internetkenner Tim Hofman. Jakhals Jelte zal live verslag doen vanuit het noorden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.