De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Het geheugen van water: Tjitske Reidinga, Joop van den Ende - 24-5-2012

24-05-2012
Joop van den Ende heropende in 2010 het DeLaMar Theater in Amsterdam, dat nu ook zelf stukken gaat produceren onder de naam DeLaMar Producties. Het eerste stuk dat zij op de planken gaan brengen is Het geheugen van water, een eigentijdse komedie over drie zussen die voor de begrafenis van hun moeder samenkomen. De komedie zal alleen in het DeLaMar te zien zijn tijdens de zomer, een periode waarin doorgaans weinig gebeurt op theatergebied. Van den Ende wil af van de zomerluwte en heeft ook voor de volgende twee zomers actrice Tjitske Reidinga en regisseur Antoine Uitdehaag de vrije hand gegeven om een (tragi)komedie uit te zoeken, waar Reidinga zelf in mag spelen. Aan tafel: Joop van den Ende en Tjitske Reidinga

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.