De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Uitspraak Amsterdamse zedenzaak - 21-5-2012

21-05-2012
Het waren 2 lange, slopende maanden voor de ouders van de slachtoffertjes in de Amsterdamse Zedenzaak. Maar vandaag was daar eindelijk het slot van de confrontatie met Robert M. Hij kreeg van de rechtbank 18 jaar en TBS opgelegd voor zijn op extreem grote schaal gepleegde misbruik. Een straf waar hij het overduidelijk niet mee eens was. Meteen na stak zijn middelvinger op na het horen van zijn straf en ook gooide hij water naar de rechter en bleef hij maar te keer gaan toen rechtbankvoorzitter Frans Bauduin het 29 pagina lange vonnis voorlas. De ouders hoorden het in een aparte zaal van de rechtbank. We praten over de uitspraak van vandaag met Richard Korver.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.