De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Sywert van Lienden en Jack de Vries - 7-5-2012

07-05-2012
Afgelopen zaterdag maakte Henk Bleker bekend dat hij zich kandidaat stelt als partijleider van het CDA. Naast Sybrand van Haersma Buma, Mona Keijzer, Liesbeth Spies, Madeleine van Toorenburg en Marcel Wintels is hij de zesde kandidaat die een gooi doet naar het lijsttrekkerschap voor de Tweede Kamerverkiezingen. Op een persconferentie lichtte Bleker zijn besluit toe; zo wilt hij onder andere een brede moderne volkspartij van het CDA maken en moet hij niets hebben van verschillende standpunten van de PVV. Met Jack de Vries aan zijn zijde gaat Henk Bleker nu campagne voeren onder het motto 'Eerlijk Helder Henk'. Op 1 juni wordt bekendgemaakt wie de nieuwe lijsttrekker voor het CDA is. Te gast: Sywert van Lienden en Jack de Vries.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.