De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Co-piloot liet Germanwings met opzet crashen

26-03-2015
Een vliegtuig van een goed aangeschreven maatschappij dat met helder weer boven Europa neerstort. Een raadsel, dat nu opgelost lijkt te zijn. De man die verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de crash, Brice Robin, verklaarde vandaag dat vrijwel zeker is dat de co-piloot het vliegtuig moedwillig heeft laten crashen. Op audio van een gevonden zwarte doos is te horen dat de gezagvoerder is buitengesloten en probeert de deur van de cockpit in te rammen. Zonder reactie van de co-piloot, die niet buiten westen is, getuige zijn hoorbare, normale ademhaling. Wat heeft zich in de cockpit afgespeeld? En wat is het motief voor deze verschrikkelijke daad? We vragen het twee experts:  Ronald Zonnevylle  en Edo Brandt.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.