De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

XITE Awards 2014 - 13-3-2014

13-03-2014
De videoclip is helemaal terug! Ooit was MTV heer en meester en zond halve speelfilms bij artiesten uit (herrinnert u zich Thriller nog?). Maar de clip degradeerde, niet in de laatste plaats omdat het steeds makkelijker werd om een clip in elkaar te flansen, dankzij de voortschrijdende techniek. MTV (MUSIC Television!) verlegde de focus van videoclips naar reality series, TMF Nederland en The BOX verdwenen. Het beeldende verhaaltje op muziek leek ten dode opgeschreven.
Maar toen kwam zender XITE. De zender richt zich op een zeer jonge doelgroep en maakt gebruik van de nieuwste uitzendtechnieken. Zo konden kijkers al vroeg tegen betaling via de rode knop op hun afstandsbediening clips aanvragen. De zender is een groot succes en organiseert vanavond zijn eigen gala, de XITE Awards. Is de clip definitief terug?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.