De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Remake 'Cosmos': Govert Schilling & Diederik Jekel - 13-3-2014

13-03-2014
Het universum is een groots mysterie en vangt zowel wetenschappers als leken met haar magie. 34 jaar geleden deed de charismatische Carl Sagan al een poging om het mysterie een klein beetje te ontrafelen voor de tv-kijker, in de serie Cosmos: A Spacetime Odyssey. In meer dan 60 landen werden 400 miljoen mensen wekelijks meegenomen op een reis door het heelal en het universum en leerden alles over waterstof, de mensheid, asteroden, eigenlijk alles. Het programma krijgt nu een remake, dit keer gepresenteerd door astrofysicus Neil DeGrasse Tyson. Diederik Jekel en Govert Schilling hebben al een kijkje mogen nemen. Worden onze hooggespannen verwachtingen waargemaakt?

De eerste aflevering van 'Cosmos: A Spacetime Odyssey' is aanstaande zondag om 22.00 uur te zien op National Geographic en FOX.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.