De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 hele uitzending - 1-2-2013

01-02-2013
- Media-uitzending: Georgina Verbaan. Zoals elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de afgelopen televisiemaand. Georgina Verbaan acteert in 't Schaep in Mokum, de nieuwste remake van de jarenzeventig televisieserie 't Schaep met de 5 pooten'. De serie startte op zeven januari en is wederom een hit, bijna 2 miljoen kijkers volgen het wel en wee van het groepje Jordanezen.

- Media-uitzending: Aaf Brandt Corstius. Het was uit en over, maar toen toch weer niet. Sylvie en Rafael hebben besloten het weer te gaan proberen! Heel Nederland en Duitsland leefde mee. We blikken terug op de mediahype met Aaf Brandt Corstius.

- Media Uitzending: Mart Smeets. Met Mart Smeets bespreken we uiteraard de publieke schuldbekentenis van Lance Armstrong bij Oprah, misschien wel het meest spraakmakende tv-moment van het jaar.

Muziek is er van huisband The Kik, tafelheer is Ali B

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.