De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending: 10-12-2014

10-12-2014

BoeBoer Zoekt Vrouw bestaat in januari tien jaar! Hoogste tijd om met Miss-Boer-Zoekt-Vrouw herself Yvon Jaspers, de absolute hoogte- en dieptepunten in tien jaar BZV door te nemen!

- Afgelopen donderdag werd de Nederlandse majoor Gijs Tuinman door Koning Willem-Alexander benoemd tot Ridder Militaire Willems-Orde. Dit omdat hij uitstekende daden van moed heeft laten zien tijdens zijn uitzending in Afghanistan. Vanavond spreekt hij over zijn bloedstollende missie.

- Michiel van Erp volgt elf kinderen van hun 10e tot 18e levensjaar in een unieke documentaire. Inmiddels zijn de kids veertien en midden in de puberteit. Aan tafel: Michiel van Erp en acht van de elf kinderen.

A Festival of Lessons & Carols verzorgt vanavond de prachtige (kerst)muziek en tafelheer is Pieter van den Hoogenband!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.