Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - 7-4-2015

7 apr 2015
- Dat Anne Frank en de rest van de bewoners van het Achterhuis zijn verraden staat vast. Maar door wie? In de vandaag uitgekomen biografie over Bep Voskuijl wordt Beps jongere zus Nelly als nieuwe mogelijke dader opgevoerd. Aan tafel de auteurs van de biografie: Jeroen de Bruyn en Joop van Wijk, de jongste zoon van Bep Voskuijl.

- Hans Clevers publiceerde vandaag samen met Kors van der Ent een brief waarin hij aankaart dat het huidige vergoedingsysteem voor medicijnen achterblijft op de ontwikkelingen in de medische kennis. Wat moet er veranderen? Hans Clevers, Kors van der Ent en patint Fabian leggen uit.

- Nieuw onderdeel bij de 3FM Awards: De Gouden Klomp. Wat is het allerbeste, door Nederlanders gemaakte liedje? Aan tafel artiesten die ooit een superhit hadden: Joris Rasenberg van de band Abel, Maarten van Praag en Alexander van Breemen van City to City en Margriet Eshuijs!

Muziek: The Afterveins
Tafelheer: Erben Wennemars

Sfeerbeeld BNNVARA programma's