Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - 7-4-2015

7 apr 2015
- Dat Anne Frank en de rest van de bewoners van het Achterhuis zijn verraden staat vast. Maar door wie? In de vandaag uitgekomen biografie over Bep Voskuijl wordt Beps jongere zus Nelly als nieuwe mogelijke dader opgevoerd. Aan tafel de auteurs van de biografie: Jeroen de Bruyn en Joop van Wijk, de jongste zoon van Bep Voskuijl.

- Hans Clevers publiceerde vandaag samen met Kors van der Ent een brief waarin hij aankaart dat het huidige vergoedingsysteem voor medicijnen achterblijft op de ontwikkelingen in de medische kennis. Wat moet er veranderen? Hans Clevers, Kors van der Ent en patint Fabian leggen uit.

- Nieuw onderdeel bij de 3FM Awards: De Gouden Klomp. Wat is het allerbeste, door Nederlanders gemaakte liedje? Aan tafel artiesten die ooit een superhit hadden: Joris Rasenberg van de band Abel, Maarten van Praag en Alexander van Breemen van City to City en Margriet Eshuijs!

Muziek: The Afterveins
Tafelheer: Erben Wennemars

Populair bij BNNVARA