De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door

05-11-2011
-Komende donderdag is het twintig jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Te gast zijn fans Roel van Velzen en Jan Vayne. -Nova Zembla is de eerste Nederlandse 3D film. Aan tafel regisseur Reinout Oerlemans, acteur Robert de Hoog en Doutzen Kroes die in deze film haar acteerdebuut maakt. De Week Draait Door. Met deze week: - Edwin Gerritsen: De Surinaams-Nederlandse Edwin Gerritsen gaat de komende dagen door het leven als Sinterklaas met baard, mijter en witte schmink. - Twan Huys: Richard Branson is te gast in NTR College Tour om te vertellen over zijn opmerkelijke levensloop. - Dominee Gremdaat: Nu Sinterklaas in het land is en Cruijff door Ajax is geschoffeerd is het de hoogste tijd dat dominee Gremdaat ons toespreekt. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en muziek is er van Textures.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.