Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Special met én over Michiel van Erp

30 aug 2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Michiel van Erp
Op woensdag 31 augustus  maakt De Wereld Draait Door een speciale uitzending over regisseur Michiel van Erp . In september viert hij zijn vijfentwintigjarig jubileum als film- en documentairemaker.
Te gast is uiteraard Van Erp zelf, met wie DWDD terugblikt op zijn oeuvre. Andere gasten zijn toneelregisseur Ivo van Hove, oud-televisiepresentatrice Maartje van Weegen en AD-columniste Nynke de Jong, alledrie liefhebber en bewonderaar van Van Erps werk. Paul de Leeuw is tafelheer en Maarten Heijmans, hoofdrolspeler in Van Erpsdramaserie “Ramses”, treedt op.
De DWDD-special over Van Erp is woensdag 31 augustus om 19.00 uur te zien bij de VARA op NPO1
Michiel van Erp brak door met de televisiereeks "Lang Leve...", een serie portretten van onbekende Nederlanders. Daarnaast maakte hij veelbekroonde films als "Pretpark Nederland", "Prins Claus: op handen gedragen", "I'm a woman now" en "MH17: het verdriet van Nederland". Met zijn eerste dramaserie "Ramses" won hij meteen een Gouden Kalf en vele andere nationale en internationale prijzen. 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA