De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Vooravond hele uitzending 25-05-2021

25-05-2021

Talkshow. Fidan Ekiz en Renze Klamer ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment en voeren het gesprek van de dag.

In de uitzending van dinsdag:

  • Het megaproces tegen Martien R., die aan het hoofd zou hebben gestaan van ‘de Brabantse maffia’, nam vandaag een bizarre wending. Een groot deel van de verdachten en hun advocaten besloot tot een boycot, omdat er in hun ogen geen sprake is van een eerlijk proces. De rechtbank gaat toch door met de zaak. Wat zijn de gevolgen? We vragen het rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat Jan-Hein Kuijpers.
     
  • Wat zijn de risico’s van borstimplantaten? YouTube-ster Dionne Slagter onderzoekt het in de docu ‘Moordtieten’ en spreekt daarin onder meer met Daniëlle Carati, die ernstig ziek werd door de silliconen. Ook schuiven vanavond onderzoeker Henry Dijkman en plastisch chirurg Frank Niessen aan.
     
  • Bart Chabot schreef het boek ‘Hartritme’, een ode aan zijn drie hartsvrienden: Herman Brood, Jules Deelder en Martin Bril.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.