De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Vooravond hele uitzending 19-05-2021

19-05-2021

De Vooravond staat deze week vrijwel geheel in het teken van het Songfestival en de stad Rotterdam. In aanloop naar de finale op zaterdag, ontvangen Fidan en Renze hun gasten in onze tijdelijke studio in Ahoy.

Woensdag in de uitzending:

- We blikken terug op de spetterende eerste halve finale gisteravond met Songfestivalliefhebbers Rick Paul van Mulligen, Carolien Borgers en special reporter Hila Noorzai.

- Na een stroeve start komt de kabinetsformatie steeds meer op gang. Voormalig D66-voorman Alexander Pechtold en politiek journalist van De Volkskrant Natalie Righton praten ons bij.

- Geschiedenisleraren Marike, Tim en Lucelle nemen ons mee in het eeuwenoude principe dat de basis vormt voor het Songfestival: brood en spelen om de vrede te bewaren.

- Emma Wortelboer geeft ons weer een dagelijkse kijk achter de schermen van Rotterdam Ahoy.

- Zangeres Froukje opent de uitzending met een cover van een Nederlands Songfestivallied en de dames van OG3NE brengen hun versie van een winnend lied ten gehore.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.