De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Vooravond hele uitzending 25-02-2021

25-02-2021
  • Vandaag werd de Februaristaking herdacht, die 80 jaar geleden plaatsvond. Wende komt rechtstreeks van de herdenking bij de Dokwerker naar onze studio.
     
  • Qatar is gastland voor het WK voetbal in 2022. The Guardian becijferde dat er nu al 6.500 arbeidsmigranten zijn overleden bij het bouwen van de stadions. We bespreken het met NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg.
     
  • In de tweede editie van onze reeks lijsttrekkergesprekken is ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers te gast.
     
  • Feestje! De Nederlandse vereniging voor de Natuurkunde bestaat honderd jaar. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère schuift aan, samen met deeltjesonderzoeker Rasa Muller. En we hebben een live-verbinding met Robbert Dijkgraaf in Princeton.
     
  • Morgen verschijnt Billie Eilish: The World’s A Little Blurry op Apple TV+. Een grootse documentaire over het leven van het jonge popicoon. Aan tafel Eva Koreman, Anna Nooshin en Haevn-componist Jorrit Kleijnen.
     
  • In aflevering twee van 'De Beeldenstorm; staat ie lekker?' onderzoekt Erik Dijkstra of sportleider Karel Lotsy fout was in de oorlog.

 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.