De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Vooravond hele uitzending 24-02-2021

24-02-2021

Talkshow. Fidan Ekiz en Renze Klamer ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment en voeren het gesprek van de dag. Met vandaag:

- Waarom zijn jongeren massaal aan het beleggen? Milou Brand en Pim Verlaan van de podcast 'Jong Beleggen' vertellen waarom.

- Voor zijn podcast 'Spindoctors' onderzocht Tijs van den Brink -in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, de     verkiezingscampagnes van partijen. Van de sneakers van Sigrid Kaag, tot de schaatsen van Wopke Hoekstra en de anti-campagne van     Mark Rutte, Tijs doorziet alle trucs van de ‘spindoctors’.

- Ruben van der Meer staat op onze zeepkist; onze rubriek waarin wij een gast vragen om zich over een thema uit te spreken.

- Eindelijk mogen ze weer! Jett Rebel en Maan gaan weer optreden! Ze doen namelijk mee aan het onderzoek van Fieldlab, om te kijken hoe we coronaproof festivals kunnen vieren.

- 'Op de Kaart' is een nieuwe rubriek waarin we onderwerpen pakken die misschien ver van ons bed staan, maar waar we het écht over     moeten hebben. Vanavond ontvangen wij Oeigoer Ahmedjan Kasim, die op zijn zestiende vanuit China naar Nederland vluchtte, om     niet in een heropvoedingskamp te belanden. Hij vertelt zijn verhaal samen met China-expert Ties Dams.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.