Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vooruitblik: binnenkort te zien op HBO

  •  
24-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S08
De teaser van HBO onthult ook weer wat nieuwe beelden uit het laatste seizoen van Game of Thrones.
Zender HBO gaf opnieuw een kort filmpje vrij waarin vooruit wordt geblikt op de series die in 2019 in première gaan. Zo zien we de draak Drogon over Winterfell heen vliegen, iets waar Arya vol verwondering naar lijkt te kijken. De teaser bevat tevens de eerste beelden uit de Deadwood-film : een kort onderonsje tussen Timothy Olyphant en Ian McShane. Verder zien we flitsen uit het tienerdrama Euphoria, The Righteous Gemstones met Danny McBride, Mrs. Fletcher met Kathryn Hahn, Years and Years met Emma Thompson, Catherine the Great met Helen Mirren, Chernobyl met Jared Harris, Watchmen met Jeremy Irons, Big Little Lies S02 met Meryl Streep , en nog veel meer. Ook worden een aantal coproducties onthuld, zoals His Dark Materials, dat tevens al een teaser kreeg van de BBC.
Bekijk de algemene HBO-teaser, gevolgd door de His Dark Materials teaser van de BBC. De meeste series en films van HBO zijn hier te zien op Ziggo Movies & Series.
https://www.youtube.com/watch?v=9FHYri6Y4oA https://www.youtube.com/watch?v=eudsYr0iER0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!