Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vincent D’Onofrio terug voor Daredevil S03

  •  
27-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil
Netflix bevestigt dat Vincent D’Onofrio terugkeert voor het derde seizoen van Daredevil.
De Full Metal Jacket-acteur geeft in de serie gestalte aan Wilson Fisk (beter bekend als The Kingpin), een van de bekendste schurken uit de stripboeken van Marvel. Fisk speelde een grote rol in het eerste seizoen van Daredevil en had daarna nog enkele korte optredens in de tweede reeks. Volgens de geruchten (plus een hint aan het einde van The Defenders ) wordt de Born Again-verhaallijn uit de strips gebruikt als basis voor het derde seizoen van de serie. In dat verhaal was ook een belangrijke rol weggelegd voor Fisk, die overigens niet te zien was in The Defenders. Netflix maakte ook bekend dat showrunners Douglas Petrie en Marco Ramirez Daredevil inmiddels hebben verlaten. Zij zullen worden vervangen door Erik Oleson, die eerder werkte aan Arrow en The Man in the High Castle.
Seizoen drie van Daredevil heeft (net zoals de nieuwe afleveringen van Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist) nog geen releasedatum. The Punisher verschijnt 17 november op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!