Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

To All The Boys I've Loved Before krijgt sequel

  •  
20-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
To All the Boys
Acteurs Lana Condor en Noah Centineo mochten de komst van het vervolg officieel wereldkundig maken.
De aankondiging zat er al een beetje aan te komen: To All The Boy's I've Loved Before was namelijk de best bekeken Netflix-film van 2018. Meer dan de helft van de kijkers bekeek de film zelfs twee keer of nog vaker. To All The Boys I've Loved Before werd gebaseerd op het boek van Jenny Han, die ook twee vervolgverhalen schreef, waarvan nu dus sowieso eentje verfilmd gaat worden. In de eerste film heeft de zestienjarige Lara (Lana Condor) vijf nog nooit door niemand gelezen liefdesbrieven - één voor elke jongen waar ze ooit een oogje op had - veilig opgeborgen. Ze krijgt de schrik van haar leven wanneer de brieven toch door iemand verspreid worden. Noah Centineo is te zien als Peter, één van de jongens die een brief ontvangt, en keert samen met Condor terug voor de sequel.
Wanneer het vervolg op To All The Boys I've Loved Before op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Bekijk hieronder de aankondiging van Lana Condor en Noah Centineo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!