Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

There’s Johnny: Tonight Show-serie van Hulu

  •  
08-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
There's Johnny
Paul Reiser (Stranger Things) neemt je mee achter de schermen bij The Tonight Show.
De serie waarin dat gebeurt heet There’s Johnny (een verwijzing naar het beroemde Here’s Johnny waarmee presentator Johnny Carson altijd werd geïntroduceerd) en werd bedacht door Reiser en David Steven Simon ( The Fresh Prince of Bel Air ). Het tweetal werkte eerder aan de succesvolle sitcom Mad About You. There’s Johnny speelt zich af in de jaren 70 en volgt een 19-jarige jongen (Ian Nelson) die achter de schermen aan de slag gaat bij The Tonight Show. Ook het politieke klimaat uit die tijd – met Nixon en de oorlog in Vietnam – zal een rol spelen. Bijrollen zijn er voor Jane Levy ( Castle Rock ) en Tony Danza ( The Good Cop ). Reiser trok David Gordon Green aan om enkele van de afleveringen te regisseren. Het tweetal werkte eerder samen aan Red Oaks , eveneens een 'coming of age' verhaal, maar dan gesitueerd in de jaren 80.
There’s Johnny bestaat uit 7 afleveringen, die op 16 november worden vrijgegeven door Hulu. Paul Reiser is op Netflix te zien als Dr. Owens in seizoen twee van Stranger Things.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!