Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Week Of: Netflix-film met Sandler en Rock

  •  
01-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
The Week Of
Bekijk Adam Sandler en Chris Rock als bezorgde vaders in de trailer voor de komische Netflix-film The Week Of.
In de film probeert Sandler ( The Myerowitz Stories ) het aanstaande huwelijk van zijn dochter te bekostigen. Rock (nu op Netflix te zien in zijn special Tamborine ) speelt de vader van de bruidegom en staat er financieel veel beter voor, maar Sandler is te trots om hem voor de kosten op te laten draaien. Vervolgens worden de twee families gedwongen om een week met elkaar door te brengen. The Week Of werd geschreven en geregisseerd door Robert Smigel (Triumph the Insult Comic Dog), die eerder het absurde You Don't Mess With the Zohan en de Hotel Transylvania-tekenfilms schreef voor Sandler. Rachel Dratch (ooit hilarisch als Debbi Downer in Saturday Night Live) en Steve Buscemi (Reservoir Dogs) hebben bijrollen. The Week Of is de vierde Netflix-film van Sandler, die onlangs een nieuwe deal sloot met de VOD-dienst.
The Week Of is vanaf 27 april te zien op Netflix. Bekijk daarnaast ook onze eerder verschenen top tien van Adam Sandler-films in het Nederlandse VOD-aanbod.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!