Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Titan: trailer voor scifi-film van Netflix

  •  
25-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Titan
Na Avatar wordt Sam Worthington wederom door zijn superieuren naar een andere planeet gestuurd.
In The Titan is onze aarde door oorlog namelijk zo goed als onbewoonbaar geworden. Het Amerikaanse leger heeft echter een oplossing voor ogen: de kolonisatie van Titan, een maan van de planeet Saturn. Tom Wilkinson (Batman Begins) selecteert daarvoor een aantal specifieke militairen. Ze moeten een experimentele training doorlopen, waarbij hun genetische evolutie versneld wordt. Sam Worthington (op Netflix te zien in Unabomber ) speelt één van de geselecteerde soldaten. Taylor Schilling (Piper in de Netflix-serie Orange is the New Black ) geeft gestalte aan zijn vrouw, die zelf als dokter nogal sceptisch is over de veranderingen die haar man doormaakt. De film heeft verder bijrollen voor onder anderen Nathalie Emmanuel (Daenerys' raadgever Missandei in Game of Thrones ) en Agyness Deyn (onlangs te zien in Hard Sun ).
Het scenario voor The Titan komt van Max Hurwitz (Hell on Wheels, Unabomber ) en nieuwkomer Lennart Ruff tekende voor de regie. Vanaf 30 maart op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!