Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Perfection: trailer voor nieuwe Netflix-film

  •  
16-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Perfection
De onvoorspelbare thriller met Allison Williams en Logan Browning maakte al furore op Fantastic Fest.
Vanaf eind volgende maand kun je op Netflix kijken naar The Perfection, een met zwarte humor gevulde horrorfilm. De hoofdrol is voor actrice Allison Williams, die vooral bekend is van haar rol als Marnie in de HBO-serie Girls en tevens te zien was in de hitfilm Get Out. In The Perfection speelt ze een talentvolle, maar verwarde muzikante, die de nieuwe sterpupil van haar oude school (Logan Browning, ook op Netflix te zien in de serie Dear White People ) benadert. Door hun treffen belanden beide muzikanten op een sinister pad, met schokkende en onvoorspelbare gevolgen. The Perfection werd geschreven en geregisseerd door Richard Shepard, bekend van The Matador en The Hunting Party. De regisseur werkte al eerder met Williams aan verschillende afleveringen van Girls.
The Perfection is vanaf 24 mei te zien op Netflix. De film werd afgelopen jaar al erg succesvol ontvangen op Fantastic Fest, waarna Netflix de VOD-rechten aankocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!