Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Highwaymen: trailer voor Netflix-film

  •  
20-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
The Highwaymen
Het verhaal over outlaws Bonnie en Clyde, maar nu gezien vanuit het perspectief van de wetshandhavers.
Het verhaal van het rovende en moordende liefdespaar Bonnie en Clyde werd vooral bekend dankzij de film met Warren Beatty en Faye Dunaway. Netflix komt nu met The Highwaymen, een film waarin de outlaws wat meer op de achtergrond blijven en de focus verlegd wordt naar de twee detectives die ze uiteindelijk ten val brachten. Ze worden gespeeld door Kevin Costner ( Yellowstone ) en Woody Harrelson ( True Detective ). Het onconventionele tweetal wordt ingezet wanneer de FBI de twee outlaws maar niet te pakken krijgt. Bijrollen zijn er voor John Carroll Lynch ( Fargo ), Kim Dickens ( Deadwood ) en Kathy Bates (Misery). De film werd geschreven en geregisseerd door John Lee Hancock ( The Founder ), die tevens de Kevin Costner-film A Perfect World (1993) pende.
The Highwaymen is vanaf 29 maart te zien op Netflix. Lees daarnaast ook nog ons achtergrondartikel over de invloed van het outlaw-duo op auteurs en filmmakers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!