Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Grand Tour: Seamen onthult datum en teaser

  •  
26-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
89 keer bekeken
  •  
The Grand Tour: Seamen
De auto heeft plaatsgemaakt voor de boot in een nieuwe special die op 13 december verschijnt bij Amazon.
The Grand Tour: Seamen, de eerste van een reeks specials van The Grand Tour , is vanaf 13 december te zien bij Amazon. In de nieuwe special maken de drie presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May een roadtrip door Vietnam en Cambodja, waarbij ze de auto hebben ingeruild voor een boot. De reis brengt ze langs beroemde waterwegen als de Mekong Delta. Clarksons boot is een recreatie van een boot uit het Vietnamese oorlog tijdperk, het militaire schip dat te zien is in de film Apocalypse Now. Hammond koos voor het type speedboot waar Don Johnson in te zien was in de serie Miami Vice en May gebruikte een houten rivier-cruiser uit het jaar 1939. Hun roadtrip omvat een reis van 800 km die begint op het gevaarlijke Tonlé Sap-meer.
The Grand Tour: Seamen verschijnt 13 december 2019 op Amazon. De opnamen van de volgende special in Madagascar, die verschijnt in 2020, zijn eveneens al afgerond.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!