Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Dirt: trailer voor film over Mötley Crüe

  •  
19-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
81 keer bekeken
  •  
The Dirt
De biografische film over de opkomst van de controversiële rockband is vanaf 22 maart te zien op Netflix.
The Dirt is een filmadaptatie van het gelijknamige boek dat journalist Neil Strauss schreef in samenwerking met de vier bandleden van Mötley Crüe, en laat zien hoe groep in de jaren tachtig wereldfaam bereikte. Douglas Booth (Noah) speelt bassist Nikki Sixx, Iwan Rheon (Ramsay in Game of Thrones ) is te zien als gitarist Mick Mars, rapper Machine Gun Kelly geeft gestalte aan drummer Tommy Lee, en Daniel Webber ( The Punisher ) speelt vocalist Vince Neil. Bijrollen zijn er voor Tony Cavalero (School of Rock) als Ozzy Osbourne, Rebekah Graf als Heather Locklear (Tommy Lee was nog niet samen met Pamela Anderson) en Pete Davidson (SNL) als platenbaas Tom Zataut. Daarnaast heeft David Costabile (binnenkort weer te zien in Billions ) een bijrol als Doc McGhee, de manager van de band.
The Dirt is vanaf 22 maart te bekijken op Netflix. De film werd geregisseerd door Jeff Tremaine (bekend van de Jackass-films), die Larry Charles mocht komen vervangen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!