Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tau: trailer voor scifi-film van Netflix

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tau
Maika Monroe zit opgesloten in een futuristisch huis met een eigen bewustzijn (en de stem van Gary Oldman).
De Netflix-film Tau speelt zich af in de nabije toekomst en volgt de jonge Julia (Maika Monroe uit It Follows en The Guest), die ontvoerd wordt door tech-genie Alex (Ed Skrein, ooit even Daario Naharis in Game of Thrones, voordat Michiel Huisman die rol van hem overnam). Hij gebruikt Julia als proefkonijn om een nieuwe A.I. genaamd Tau (denk Hal 9000 uit 2001: A Space Oddysey , maar dan met de stem van recente Oscarwinnaar Gary Oldman) te verbeteren. Nu moet ze een manier bedenken om de A.I. te slim af te zijn en uit haar gevangenis te ontsnappen. Tau is het regiedebuut van Federico D'Alessandro, die als storyboard artist werkte aan verschillende Marvel-films. Het script werd geschreven door Noga Landau, bekend van de tv-serie The Magicians.
Tau is vanaf 29 juni te zien op Netflix. Voor meer verhalen over de gevaren van de snelle ontwikkeling van technologie kun je bij Netflix ook kijken naar Black Mirror.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!