Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits: vertrek Meghan Markle nu officieel

  •  
29-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
211 keer bekeken
  •  
Suits
Meghan Markle verlaat de advocatenserie Suits aan het einde van het zevende seizoen.
Zender USA heeft het nieuws nu officieel naar buiten gebracht. Het vertrek van Markle hing al in de lucht, want de actrice kondigde deze week haar verloving met de Britse prins Harry aan. Markle geeft in Suits gestalte aan Rachel Zane en was al sinds de eerste aflevering bij de serie betrokken. Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de contracten van alle acteurs na het zevende seizoen zijn uitgediend. Markle en Patrick J. Adams (Mike Ross in de serie) zouden daardoor mogelijk niet terugkeren voor een eventueel achtste seizoen. Hoewel het vertrek van Markle officieel is, bracht USA nog geen officiële verklaring met betrekking tot het vertrek van Adams naar buiten. Mogelijk zien we Markle binnenkort twee keer in het huwelijksbootje stappen, want in de serie staat Rachel inmiddels op het punt om te gaan trouwen met Mike.
Verschillende acteurs uit Suits feliciteerden Markle met haar verloving, waaronder haar 'on screen' vader Wendell Pierce. Het zevende seizoen van de serie wordt in 2018 weer hervat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!