Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits verliest mogelijk twee vaste castleden

  •  
14-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Een achtste seizoen van Suits is dichtbij, maar er lijken grote veranderingen op komst.
De eerste helft van de zevende reeks van de advocatenserie concludeerde in september. In 2018 zullen de laatste zes afleveringen van het seizoen worden uitgezonden. Volgens de website Deadline is een achtste seizoen waarschijnlijk, maar doen twee vaste castleden in dat geval wel een stapje terug. SPOILERS De contracten van alle acteurs zijn uitgediend en Patrick J. Adams (Mike in de serie) en Meghan Markle (Rachel in de serie) zouden in een eventueel achtste seizoen niet langer aantreden als ‘regulars’. Adams is in het echte leven net getrouwd en Markle heeft momenteel een relatie met de Britse prins Harry. In de serie staan hun beide personages op het punt om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen, iets dat we mogelijk later in het seizoen gaan zien.
Aan het einde van seizoen zes raakte Suits ook Gina Torres kwijt als ‘regular’. Zij had echter nog wel een gastrol in seizoen zeven en krijgt mogelijk ook een eigen spin-off.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!