Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

‘Stranger Things S03 pas in 2019 te zien’

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger-Things
Het derde seizoen van de onverwachte hitserie Stranger Things komt waarschijnlijk pas in 2019 bij Netflix op de buis.
Dat denkt acteur David Harbour, die in de sciencefictionserie-met-jaren-80-knipoog politiecommissaris Jim Hopper speelt. Harbour wist het Amerikaanse entertainmentblad Variety te melden dat de kans groot is dat er in 2018 geen nieuwe afleveringen verschijnen. Het derde seizoen van Stranger Things werd begin deze maand weliswaar door Netflix aangekondigd , maar volgens Harbour (nu zelf bezig met de opnamen van de nieuwe Hellboy-film ) zijn bedenkers Matt en Ross Duffer nog druk aan het schrijven en starten de opnamen waarschijnlijk pas in april. Daardoor is de kans groot dat het derde seizoen pas in 2019 te zien zal zijn. Mocht ook die reeks een succes worden, dan lijkt een vierde seizoen er eveneens te komen. Dat zal dan het laatste zijn, vinden de Duffers. De broers zijn van mening dat de bizarre gebeurtenissen waarmee de kinderen in de serie te maken krijgen maar een beperkt aantal jaren te rechtvaardigen zijn.
Stranger Things is overigens niet de enige serie die een jaar over zou slaan. Actrice Sophie Turner, alias Sansa Stark, onthulde dat ook het laatste seizoen van Game of Thrones waarschijnlijk in 2019 uitkomt.
Lees ook de recensie van het tweede seizoen van Stranger Things, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!