Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: The Good Place

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
The Good Place
Naar welke muziek luisteren ze in de hemel? Vooral oude soul, als we de soundtrack van The Good Place mogen geloven.
'Ben je ooit naar een concert van de Californische funkrockband The Red Hot Chili Peppers geweest?' Het is één van de vragen waarmee Michael (Ted Danson) in The Good Place probeert na te gaan of inwoners van de hemel niet eigenlijk in de hel thuishoren. En dus horen we geen 'Give It away' of 'Californication' op de soundtrack van de comedyserie. In een andere aflevering blijkt dat de bewoners van de hel graag naar de vergeten zeroes-hit 'She Hates Me' van Puddle of Mudd luisteren.
Maar wat staat er dan wél op de soundtrack van The Good Place? Vooral klassieke soulstemmen en crooners. Zo horen we 'I Wish You Were Here' van Al Green, 'What a Wonderful World' van Louis Armstrong en het onsterfelijke - maar blijkbaar toch in de hemel aangekomen - 'My Way' van Frank Sinatra.
The Good Place is spaarzaam met het gebruik van muziek, maar wanneer je een nummer hoort, is het wel gelijk raak. Beluister de soundtrack hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!