Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: Billions

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S03 Poster
Welke muziek past er bij de wereld van de witteboordencriminaliteit in New York? Billions brengt ons een verzameling van zowel klassieke als moderne rock.
De grote namen worden niet geschuwd op de soundtrack van Billions, de serie met Damian Lewis waarvan het derde seizoen onlangs in première ging. Zo komt Bob Dylan langs met zijn klassieke ‘Visions of Johanna’ en horen we U2 met ‘With or Without You’. Gitaren zijn er overigens ook in overvloed, denk bijvoorbeeld aan ‘For Those About to Rock (We Salute You)’ van AC/DC of het legendarische ‘Master of Puppets’ van Metallica (de band had eerder ook een gastrol in de serie).
Maar naast die vertrouwde, wellicht zelfs een tikkeltje voorspelbare, namen heeft Billions ook nog een selectie aan moderne, alternatieve rock die wél verrast. Zo is het Australische megatalent Courtney Barnett te horen met ‘Pedestrian at Best’, komt Car Seat Headrest voorbij met het punky ‘Fill in the Blank’ en is er het catchy ‘Atom Bomb’ van Beach Slang.
Beluister de soundtrack van Billions hieronder.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!