Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sopranos-film breidt cast verder uit

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bernthal Farmiga
Met Jon Bernthal en Vera Farmiga voegt The Many Saints of Newark twee bekende tv-gezichten toe.
Volgens de website Variety zijn Vera Farmiga (The Conjuring) en Jon Bernthal (Shot Caller) gecast in de Sopranos-prequel The Many Saints of Newark. Wie ze in de film zullen gaan spelen is nog niet bekend. Farmiga was op televisie te zien in de Psycho-prequel Bates Motel en Bernthal keert komende vrijdag terug naar Netflix als The Punisher. The Many Saints of Newark speelt zich af ten tijde van de Newark-rellen in de jaren zestig. Alessandro Nivola geeft in de film gestalte aan Dickey Moltisanti (de vader van Christopher), die toen samen met Giovanni 'Johnny Boy' Soprano (vader van Tony) en Corrado 'Junior' Soprano (oom van Tony) verantwoordelijk was voor de groei van de misdaadfamilie in New Jersey. In de film gaan we tevens een jonge Tony Soprano tegenkomen.
Het script voor de film komt van Lawrence Konner en Sopranos-bedenker David Chase. De regie is in handen van Alan Taylor, die destijds ook aan de serie werkte.
Foto credit: Rex/Shutterstock
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!