Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shooter: derde seizoen in de maak bij USA

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shooter
De Amerikaanse zender USA bestelt een derde seizoen van de actieserie Shooter.
De serie is gebaseerd op de boeken van Stephen Hunter en volgt Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe), een ex-marinier en gedecoreerd sluipschutter. In het eerste seizoen van Shooter kreeg hij de schuld van een moordaanslag op de president in de schoenen geschoven. Het tweede seizoen ging dieper in op zijn diensttijd in Afghanistan. Het derde seizoen wordt losjes gebaseerd op het boek Black Light, waarin hij de dood van zijn vader onderzoekt. De nieuwe reeks zal bestaan uit in totaal dertien afleveringen. De vorige reeks had er slechts acht, omdat Phillippe vlak voor de opnamen van de laatste twee afleveringen zijn been brak. USA besloot de première echter niet uit te stellen en gebruikte de achtste aflevering als de finale. De derde reeks van Shooter zal straks dus openen met de oorspronkelijke conclusie van het tweede seizoen.
De opnamen van het derde seizoen van Shooter gaan in januari van start in Los Angeles. Als Netflix de rechten kan behouden, is ook dit seizoen straks bij de VOD-dienst te zien.
Beluister ook: soundtrack: Shooter.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!