Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Serie met Witherspoon en Aniston naar Apple

  •  
10-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
JENNIFER-ANISTON-REESE-WITHERSPOON
De nog altijd titelloze serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon gaat naar Apple.
Er komt geen proefaflevering, want Apple bestelt direct twee volledige seizoenen, waarbij elk seizoen bestaat uit 10 afleveringen. De serie richt zich op de Amerikaanse media, en op de (talk)shows die ’s ochtends op televisie worden uitgezonden in het bijzonder. Het idee voor de serie is afkomstig van Michael Ellenberg, die Jay Carson (eerder betrokken bij House of Cards ) aanstelde als showrunner. Het wordt de eerste vaste rol op televisie voor Aniston sinds het einde van Friends. De afgelopen jaren speelde ze rollen in komedies als Horrible Bosses en We’re The Millers en de dramafilm Cake. Witherspoon was eerder dit jaar te zien in het Emmy-succes Big Little Lies. Ook had ze ooit een gastrol in Friends, als de zus van het personage van Aniston.
Apple zet met de serie zijn eerste stappen op het gebied van eigen tv-producties. Eerder bestelde Apple al een seizoen van Amazing Stories van Steven Spielberg en Bryan Fuller.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!