Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sense8: Kijkje achter de schermen bij finale

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sense8
Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van de slotaflevering van Sense8, de sciencefictionserie die afgelopen zomer moest stoppen.
De beslissing, in juni, om geen derde seizoen te maken van Sense8 leverde Netflix talloze teleurgestelde reacties op. Fans lieten massaal hun onvrede blijken op sociale media, waarna de Amerikaanse betaalzender de makers (Sense8 werd bedacht door het duo achter The Matrix) vroeg om toch nog een afsluitende film te produceren. Sense8 draait om mensen die verspreid wonen over de hele wereld, maar zich desondanks mentaal en emotioneel met elkaar gelinkt voelen. Deze 'sensates' zien zich genoodzaakt om op de vlucht slaan voor de geheime organisatie BPO, die vastbesloten is om ze op te sporen. De serie maakte gebruik van een internationale cast en werd overal ter wereld op locatie opgenomen. Zo speelde het tweede seizoen zich gedeeltelijk af in Amsterdam.
De twee seizoenen van Sense8, plus een kerstspecial , zijn te bekijken op Netflix. Lees ook onze recensie van het tweede seizoen en luister nog eens naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!