Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Ranch gaat verder zonder Danny Masterson

  •  
06-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
3106258465
Danny Masterson (That 70’s Show) is per direct ontslagen van de Netflix-serie The Ranch.
De resterende afleveringen van het tweede seizoen van The Ranch (Netflix noemt het deel vier) worden vrijgegeven op 15 december. De opnamen van het derde seizoen waren bijna halverwege. Masterson zal nog te zien zijn in de laatste tien afleveringen van het tweede seizoen en in de eerste tien afleveringen van het derde seizoen, maar wordt daarna uit de serie geschreven. De acteur werd in het verleden door verschillende vrouwen beschuldigd van verkrachting en in het huidige klimaat wil Netflix niet langer met hem verder. In The Ranch geven Masterson en Ashton Kutcher (ook bekend van That 70’s Show ) gestalte aan twee broers op een boerderij in Colorado. Debra Winger en Sam Elliott zijn te zien als hun ouders. Elisha Cuthbert (Kim Bauer in 24) heeft een bijrol.
The Ranch was de eerste multicamera-sitcom van Netflix. Masterson is net als Kutcher ook een producent van de serie, maar het is nog onduidelijk wat er met die credit zal gebeuren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!